Doelen

Een eerste blog zonder foto’s… Een korte toelichting: deze site was ooit bedoeld om mijn fotografisch werk te presenteren. Door een druk gezin, fulltime baan en een deeltijd opleiding erbij is de site meer een fotoblog met familiefoto’s geworden. Nu ik halverwege mijn opleiding ben, wil ik eigenlijk meer dan alleen foto’s kwijt op deze site. Om te beginnen een kort bericht over doelen die ik mezelf onlangs heb gesteld:
2015:
– Steefgewicht 85kg halen
– 10km hardlopen binnen 60 minuten
– minstens één webessay schrijven
– Stageopdracht afronden
2016:
– 10 miles lopen binnen 90 minuten
– minstens twee webessays schrijven
– jaar 3 van opleiding afronden
2017:
– halve marathon lopen binnen 120 minuten
– minstens twee webessays schrijven
– Afstuderen

Ik kan inmiddels pagina’s volschrijven over deze ambities… en dat ga ik ook doen, in toekomstige posts.